Vepřové maso s fazolemi

Skoro by se dalo toto jídlo nazvat z jednoho hrnce.


3.0121x
45 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Fazole uvaříme. Kostky masa opečeme na tuku a chvilku podusíme, aby pustilo šťávu. Přidáme zeleninu, houby i uvařené fazole a opět dusíme. Když je maso měkké, přilijeme víno rozmíchané se škrobem a chvilku povaříme. Ihned podáveme.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové maso s fazolemi

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena