Vaření.czReceptyVepřové maso po švýcarsku

Vepřové maso po švýcarsku

Recept na vepřové maso s rajčaty, smetanou a sýrem.


3.06x
75 min
2×

Ingredience

1 kscibule
smetana
7 dkgsádlo
2 ksrajče
25 dkgšpagety
2 dkghladká mouka
1 lžícemletá sladká paprika
70 dkgvepřová krkovice

podle chuti

sůl

na ozdobu

25 dkgementál 45%

Postup přípravy

Maso nakrájíme na malé kostičky. Sýr nastrouháme. V kastrole na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli dorůžova, zalijeme vodou, přidáme maso, sůl, mletou sladkou papriku, přiklopíme a dusíme téměř doměkka. Mezitím spaříme, oloupeme a překrájíme rajčata. Rajčata přidáme k masu. Smetanu s moukou rozmícháme, vlijeme k masu a povaříme. Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Potom je scedíme a necháme okapat. Z uvařených špaget utvoříme na talíři věnec, do jeho středu navršíme vepřové maso po švýcarsku a posypeme strouhaným ementálem. Vepřové maso po švýcarsku ihned podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové maso po švýcarsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena