Vepřové maso po horácku

Maso vynikající a jemné chuti.


3.274x
90 min

Postup přípravy

Omyté a osušené maso osolíme a protáhneme nudličkami šunky, slaniny a kyselé okurky. Na másle zpěníme jemně pokrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu, přidáme maso, koření a dusíme. Podléváme vodou.

Změklé maso vyjmeme, nakrájíme na plátky a uchováme v teple.

Štávu zaprášíme moukou, dolijeme vínem, povaříme a podle potřeby dosolíme.

Plátky masa rozložíme na mísu a přecedíme na ni uvařenou omáčku.

Ideální přílohou jsou těstoviny.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso po horácku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká