Vepřové maso na sardeli

Maso velmi zajímavé chuti, ke kterému se hodí nejlépe knedlík.


2.994x
75 min

Postup přípravy

Maso protkneme slaninou a vetřeme do něj co nejvíce sardelové pasty. Necháme v ledničce 1 až 2 dny proležet. Na pánvi rozpustíme zbytek slaniny, přidáme jemně posekanou cibuli a osmahneme dorůžova. Na základ vložíme připravené maso a osmahneme je ze všech stran, podlijeme troškou horké vody a pod pokličkou dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v kysané smetaně a nakonec dochutíme citronovou šťávou. Maso nakrájíme na plátky a vložíme prohřát do omáčky.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové maso na sardeli

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena