Vepřové maso na sardeli

Maso velmi zajímavé chuti, ke kterému se hodí nejlépe knedlík.


2.994x
75 min

Postup přípravy

Maso protkneme slaninou a vetřeme do něj co nejvíce sardelové pasty. Necháme v ledničce 1 až 2 dny proležet.

Na pánvi rozpustíme zbytek slaniny, přidáme jemně posekanou cibuli a osmahneme dorůžova. Na základ vložíme připravené maso a osmahneme je ze všech stran, podlijeme troškou horké vody a pod pokličkou dusíme doměkka.

Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v kysané smetaně a nakonec dochutíme citronovou šťávou.

Maso nakrájíme na plátky a vložíme prohřát do omáčky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové maso na sardeli

Zpět na recept