Vepřové maso na pivu

Maso dušené pouze na pivu.


3.360x
45 min
1×

Postup přípravy

Cibule oloupeme, jemně nasekáme a na másle osmahneme dozlatova. Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na větší kostky a na sádle prudce opečeme. Přidáme osmaženou cibulku, koření, podlijeme částí piva a za občasného dolévání dusíme doměkka. Když je maso měkké, zahustíme šťávu strouhaným chlebem a omáčku rozvaříme. Vepřové maso na pivě servírujeme nejlépe s knedlíkem.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové maso na pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena