Vepřové maso podle receptu na indický způsob připravujeme v troubě a podáváme s jasmínovou rýží.
3-4 stroužky | česnek |
4 ks | chilli paprička |
4 ks | šalotka |
1 svazeček | jarní cibulka |
150 ml | kokosové mléko |
0.5 lžičky | mletý kardamom |
1 lžička | strouhaný zázvor |
800 g | vepřová krkovička bez kosti |
3 lžíce | garam masala |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
zeleninový vývar | |
podle chuti | |
sůl | |
0.5 lžičky | koriandr mletý |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena