Vepřové kousky s fazolkami a jemně pikantní omáčkou. Recept na thajský způsob.
1 ks | lime |
1 lžíce | olivový olej |
600 g | vepřová kýta |
200 g | bambusové výhonky |
0.5 balíčku | široké rýžové nudle |
250 g | zelené fazolové lusky |
300 ml | kokosové mléko |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
1 lžíce | čerstvý zázvor |
1 lžíce | rybí omáčka |
čerstvý koriandr | |
0.5 lžičky | třtinový cukr |
2-3 lžíce | thajská červená kari pasta |
podle potřeby | |
50-100 ml | vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena