Vepřové plecko bez kosti dobře omyjeme a nakrájíme na užší kousky. Ty pak posypeme provensálským kořením, solamylem a pokapeme olivovým olejem. Promícháme. Maso nesolíme. Necháme ho chvíli uležet.
Rozpálíme si WOK pánev a vsypeme do ní připravené maso. Krátce orestujeme, podle chuti zalijeme worcestrovou omáčkou a přidáme sladkou sójovou omáčku. Nakonec přidáme na proužky nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou mrkev. Chvíli prohřejeme, dbáme na to, aby mrkev příliš nezměkla.
Příprava masa ve WOK pánvi je rychlá, zdlouhavým prohříváním ztrácí maso šťávu a stává se houževnaté.
Vepřové maso s mrkví podáváme na listu hlávkového salátu, jako přílohu volíme vařené nové brambory.