Vepřové kotlety z remosky

Recept na přípravu vepřových kotlet zapečených s cibulí, šunkou a sýrem.


3.823x
45 min
2×

Ingredience

100 gniva
1 ksvelká cibule
4 plátkyvepřová šunka
4 ksvepřová kotleta bez kosti

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

vývar
sádlo na vymazání

Postup přípravy

Kotlety omyjeme, osušíme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtyři silná kolečka. Sýr nastrouháme nahrubo. Remosku silně vymažeme vepřovým sádlem, vložíme kotlety, které poklademe cibulí, podlijeme malým množstvím vývaru a upečeme doměkka. Ke konci pečení maso poklademe šunkou, posypeme strouhanou nivou a krátce zapečeme. Zapečené vepřové kotlety z remosky podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem a čerstvou zeleninou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové kotlety z remosky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena