Vepřové kotlety v alobalu

Vepřová pochoutka s česnekem


2.9860x
30 min

Postup přípravy

Vepřové kotlety vykostíme, po obvodu nařízneme, lehce naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí.

Alobal potřeme olejem. Kotlety na něj jednotlivě položíme a dobře zabalíme, aby šťáva neunikala. Vepřové kotlety v alobalu vložíme do dobře vyhřáté trouby. Po pěti minutách teplotu snížíme a mírně asi 20 minut dopékáme.

Vepřové kotlety v alobalu podáváme s brambory a zeleninovým salátem.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kotlety v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.