Vepřové kotlety dušené se zelím

U nás se tomuto pokrmu říká též kotlety nadivoko.


3.54x
35 min

Postup přípravy

Kotlety omyjeme, osušíme, nasolíme, napepříme a z obou stran je na oleji osmahneme. Pak je podlijeme, přiklopíme a dusíme do poloměkka.

Takto připravené kotlety vyjmeme a odložíme stranou tam, kde je uchováme teplé.

Do výpeku dáme zelí, veškeré koření a pokud chceme, přidáme špetku cukru. Pokud je potřeba, podlijeme vodou a podusíme.

Pak k zelí vrátíme kotlety, prohřejeme je, odstraníme celé koření.

Vepřové kotlety dušené se zelím podáváme s bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kotlety dušené se zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.