Vaření.czReceptyVepřové kotlety dušené se zelím

Vepřové kotlety dušené se zelím

U nás se tomuto pokrmu říká též kotlety nadivoko.


3.54x
35 min

Postup přípravy

Kotlety omyjeme, osušíme, nasolíme, napepříme a z obou stran je na oleji osmahneme. Pak je podlijeme, přiklopíme a dusíme do poloměkka. Takto připravené kotlety vyjmeme a odložíme stranou tam, kde je uchováme teplé. Do výpeku dáme zelí, veškeré koření a pokud chceme, přidáme špetku cukru. Pokud je potřeba, podlijeme vodou a podusíme. Pak k zelí vrátíme kotlety, prohřejeme je, odstraníme celé koření. Vepřové kotlety dušené se zelím podáváme s bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové kotlety dušené se zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena