Vaření.czReceptyVepřové čínské Švej-ču-žou

Vepřové čínské Švej-ču-žou

Vepřové plátky s pórkem. Recept podle americké restaurace v bostonském Chinatownu.


3.524x
20 min
2×

Ingredience

5 stroužkůčesnek
1 ksfeferonka
0.5 lžícecukr krupice
2 lžícesójová omáčka
500 gvepřová plec
2 lžícerybí omáčka
1 ksstřední pórek
3 lžícesádlo na smažení

Postup přípravy

Lehce předem zmraženou vepřovou plec nakrájíme na velice tenké plátky o velikosti 3 x 3 cm. Bílou část pórku nakrájíme na tenká kolečka. Až se maso, obalené v solamylu, rozmrazí, prudce ho opečeme na sádle. Vyndáme z pánve a na oleji opečeme pórek do zesklovatění, je hotový za 1 - 2 minuty. Zbylé ingredience smícháme, zalijeme jimi pórek a přidáme opečené maso. Vepřové čínské Švej-ču-žou podáváme s rýží. Tip: Některé ingredience jsou k sehnání ve vietnamských obchodech.
user-icon

autor Fotíček

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové čínské Švej-ču-žou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena