Vaření.czReceptyVepřové balkánské kostky

Vepřové balkánské kostky

Maso upravené tentokráte na balkánský způsob.


3.062x
35 min
1×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Rajčata spaříme, nařízneme, zchladíme a oloupeme. Pak je nakrájíme na kousky. Kapii očistíme a nakrájíme na nudličky. V hrnci nebo vyšší pánvi rozpálíme olej a kostky vepřového na něm orestujeme. Maso vyndáme a na oleji osmahneme cibuli. Zasypeme částí mouky, osmahneme, podlijeme vodou a přivedeme k varu. Do omáčky vložíme zpět maso, přidáme rajčata, kápii, sůl, balkánské koření a dusíme, dokud maso nezměkne. Poté vmícháme smetanu rozmíchanou s hladkou moukou, krátce povaříme a podáváme. Vepřové balkánské kostky jsou skvělé s knedlíky.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové balkánské kostky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena