Vepřové Azu

Tento pokrm jsem kdysi jedla u své kamarádky na Hané, ale předělala jsem si ho z hovězího na vepřové.


3.815x
25 min
1×

Ingredience

1 lžičkasolamyl
1 ksbobkový list
400 gvepřová kýta
6 lžicrajský protlak
3 kssterilovaná okurka
5 kuličekcelý černý pepř

podle potřeby

olej
masový vývar

podle chuti

sůl
worcesterová omáčka

Postup přípravy

Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Okurky nakrájíme na nudličky.

Na troše oleje orestujeme připravené maso, osolíme, zaprášíme solamylem, chviličku opražíme, podlijeme troškou vývaru a podusíme spolu s bobkovým listem a celým pepřem.

K měkkému masu přimícháme rajský protlak, okurky, podle chuti worcesterovou omáčku a prohřejeme.

Odstraníme koření a vepřové azu podáváme s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové Azu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena