Vepřové ala bažant

Kdo by neměl rád pečeni. Tato je s kořením divočina a pečená na pikantním kečupu, ke všemu prošpikovaná slaninou.


3.0602x
75 min

Postup přípravy

Vepřovou plec protáhneme proužky slaniny obalenými v koření divočiny. Na másle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme a opečeme. Přidáme kečup, podlijeme a pod pokličkou v troubě za občasného přelévání a podlévání vývarem pečeme asi 40 minut. Pak maso obrátíme a pečeme nezakryté doměkka. Maso se podává s žampiónovou rýží a kompotem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové ala bažant

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena