Kdo by neměl rád pečeni. Tato je s kořením divočina a pečená na pikantním kečupu, ke všemu prošpikovaná slaninou.
Hodnocení
3.0
/ 5 (602x)
Doba přípravy
75 min
Ingredience
- -
sůl
- -
máslo
1 ks
cibule
- -
kečup
80 g
anglická slanina
700 g
vepřová plec
- -
koření Divočina
Postup přípravy
Vepřovou plec protáhneme proužky slaniny obalenými v koření divočiny. Na másle osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme a opečeme. Přidáme kečup, podlijeme a pod pokličkou v troubě za občasného přelévání a podlévání vývarem pečeme asi 40 minut. Pak maso obrátíme a pečeme nezakryté doměkka. Maso se podává s žampiónovou rýží a kompotem.