Vepřová pikantní pomazánka

Pikantní česneková pomazánka na topinky nebo chléb.


3.277x
25 min

Postup přípravy

Asi půl kila vepřového bůčku upečeme, necháme vychladnout a následně umeleme na strojku na maso. Oloupeme jednu cibuli a nakrájíme na malé kousky. Cibuli smícháme s masem, přidáme prolisovaný nebo jemně nakrájený česnek, sůl, pepř, majoránku a kmín.

Všechny ingredience dobře promícháme a podáváme ihned. Mazat můžeme na topinky nebo toasty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová pikantní pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.