Vepřová pečeně s celerem

Vepřová pečeně v kombinaci s celerem a česnekem. Určitě stojí za vyzkoušení.


3.062x
75 min
1×

Postup přípravy

Česnek a cibuli očistíme. Česnek prolisujeme a cibuli nakrájíme na kolečka.

Maso rozdělíme na čtyři porce, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a vložíme do vymaštěného pekáčku. Posypeme sladkou i pálivou paprikou, přidáme ostatní koření, poklademe kolečky cibule, plátky anglické slaniny, mírně podlijeme, zakryjeme a dusíme asi hodinu v předehřáté troubě při 250 °C.

Během pečení přeléváme vypečenou šťávou. Když je maso měkké, odkryjeme, maso obrátíme a opečeme dozlatova.

Při podávání sypeme každou porci vepřové pečeně jemně strouhaným celerem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová pečeně s celerem

Zpět na recept