Předpečená rozmarýnová pečeně zapečená s hořčicí i sýrem a přelitá omáčkou z vína.
2 lžíce | olej |
30 g | máslo |
1 lžíce | rozmarýn |
1-2 lžičky | dijonská hořčice |
800 g | vepřová pečeně |
150 g | plátkový eidam nebo ementál |
omáčka | |
---|---|
sůl | |
10 g | máslo |
125 ml | voda |
250 ml | bílé víno |
2 lžíce | hladká mouka |
podle chuti | |
sůl | |
mletý pepř | |
na ozdobu | |
1-2 ks | paprika červená |
podle potřeby | |
voda na podlití |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena