Vepřová pečeně na divoko

Výborná chuť rozmanitého koření na šťavnatém masu.


3.1129x
45 min
1×

Postup přípravy

Koření dobře promícháme. Česnek oloupeme a rozetřeme se solí. Plátky pečeně naklepeme, po obvodě nařízneme, potřeme česnekem a obalíme v koření.

Do pekáče dáme olej, vodu, víno, rozdrobíme masox a nakonec naskládáme pečeni. Přiklopíme a v troubě pečeme doměkka (asi 20 minut na 220°C), pak odklopíme a necháme zbarvit dočervena.

Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, povaříme, scedíme a takto připravenou omáčkou přeléváme teplé vepřové plátky.

Ideální přílohou je bramborový knedlík.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová pečeně na divoko

Zpět na recept