Vepřová játra v kokosu

Vepřová játra v kokosové marinádě. Podáváme s rýží.


3.0633x
45 min

Postup přípravy

Připravená, očištěná a omytá vepřová játra nakrájíme na tenké plátky. V misce připravíme marinádu: rozšleháme vejce, sojovou omáčku, kokosovou moučku, kari koření a solamyl. V této marinádě obalíme plátky jater a necháme odležet asi 15 minut.


Uleželá játra zprudka orestujeme na rozpáleném oleji v pánvi wok, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, plátky česneku a ještě trochu kečupu. Necháme provařit.


Podáváme s rýží a například s okurkovým salátem.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřová játra v kokosu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká