Vepřová játra v kokosové marinádě. Podáváme s rýží.
2 stroužky | česnek |
1 ks | vejce |
solamyl | |
2 ks | cibule |
kečup | |
sojová omáčka | |
kari koření | |
500 g | vepřová játra |
20 g | kokosová moučka |
Připravená, očištěná a omytá vepřová játra nakrájíme na tenké plátky. V misce připravíme marinádu: rozšleháme vejce, sojovou omáčku, kokosovou moučku, kari koření a solamyl. V této marinádě obalíme plátky jater a necháme odležet asi 15 minut.
Uleželá játra zprudka orestujeme na rozpáleném oleji v pánvi wok, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, plátky česneku a ještě trochu kečupu. Necháme provařit.
Podáváme s rýží a například s okurkovým salátem.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.