2 stroužky | česnek | |
1 ks | vejce | |
solamyl | ||
2 ks | cibule | |
kečup | ||
sójová omáčka | ||
kari koření | ||
500 g | vepřová játra | |
20 g | kokosová moučka |
Připravená, očištěná a omytá vepřová játra nakrájíme na tenké plátky. V misce připravíme marinádu: rozšleháme vejce, sojovou omáčku, kokosovou moučku, kari koření a solamyl. V této marinádě obalíme plátky jater a necháme odležet asi 15 minut.
Uleželá játra zprudka orestujeme na rozpáleném oleji v pánvi wok, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, plátky česneku a ještě trochu kečupu. Necháme provařit.
Podáváme s rýží a například s okurkovým salátem.
Autor:Vilienka
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena