Vaření.czReceptyVepřová játra s Tokajským

Vepřová játra s Tokajským

Játra s vynikající vinnou omáčkou.


3.077x
15 min

Postup přípravy

Zeleninu a ovoce očistíme a nakrájíme na kousky. Játra nakrájíme na plátky a opepříme a osolíme z jedné strany. Nakrájenou cibuli orestujeme, přidáme k ní játra osolenou stranou dolů, zasypeme paprikou, podlijeme vodou a opečeme. Papriku, mladou cibulku a rajčata nakrájíme na větší kousky a zprudka orestujeme. Zatím si připravíme omáčku. Bílé víno svaříme s vinným octem. Do směsi zašleháme tvaroh a přidáme broskve. Játra podáváme přelitá vinnou omáčkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřová játra s Tokajským

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena