Vyzkoušejte recept na vepřová játra marinovaná v česnekovém jogurtu, která podáváme s ostrou směsí rajčat, oliv a chilli papriček.
4 stroužky | česnek |
3 lžíce | olivový olej |
250 ml | bílý jogurt |
800 g | vepřová játra |
2 ks | červená chilli paprička |
100 g | černé olivy bez pecek |
1 hrst | čerstvá pažitka |
4 ks | sušená rajčata v oleji |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena