Vaření.czReceptyVepřová játra na čirůvkách

Vepřová játra na čirůvkách

Pozdně podzimní oběd z hub a jater.


3.180x
30 min

Postup přípravy

Vepřová játra odblaníme, očistíme a omyjeme. Osušíme je a nakrájíme na kostky. Čirůvky očistíme, otřeme vlhkou utěrkou a nakrájíme na kostičky. Cibule oloupeme a nasekáme nadrobno. V pánvi rozpálíme olej. Vsypeme játra a necháme je ze všech stran osmahnout. Přidáme cibuli a houby a krátce osmahneme. Nakonec játra na čirůvkách okořeníme a osolíme podle chuti. Vepřová játra na čirůvkách podáváme s hranolky nebo rýží.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřová játra na čirůvkách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena