Opravdu rychlý recept pro úplné začátečníky. A navíc si na něm pochutnáte.
1 ks | cibule |
pepř a sůl | |
olej na smažení | |
500 g | vepřová játra |
2 ks | broskve kompotované |
Vepřová játra nakrájíme na plátky silné podle chuti. Plátky opepříme a opečeme na rozpáleném oleji. Pozor - játru během přípravy nesolíme, ztvrdla by.
Do pánve přidáme na kolečka nakrájenou cibulku. Osmaříme a nakonec přidáme broskev nakrájenou na plátky.
Hotový pokrm podáváme s hranolky a zeleninou.
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena