Vepřová dušená krev

Pokud se občas dostanete k zabijačce, vyzkoušejte tento recept na dušenou vepřovou krev.


3.0116x
35 min

Postup přípravy

Housky nebo rohlíky rozkrájíme na plátky a zvlhčíme vodou. Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli jemně nakrájíme, vložíme do kastrolu s rozehřátým sádlem a osmažíme dorůžova. Procezenou krev promícháme s kořením, vymačkanou žemlí, prolisovaným česnekem a vlijeme do hrnce s cibulí. Hrnec s krví vložíme do předehřáté trouby, občas promícháme a dusíme tak dlouho, až se srazí v jemné vločky. Vepřovou dušenou krev podáváme s vařeným bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřová dušená krev

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena