Vejce s pažitkovou pěnou

Jednoduchý, přesto moc dobrý předkrm, nebo rychlé pohoštění.


3.0169x
10 min

Postup přípravy

Smetanu ušleháme a stejně tak i sýr. Do sýru vmícháme nejdříve jemně sekanou pažitku a pak smetanu. Vejce rozpůlíme a ozdobnou trubičkou na ně nastříkáme větší pažitkové pusinky. Můžeme ozdobit drobným lístečkem petrželky a podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vejce s pažitkovou pěnou

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena