Vaření.czReceptyVejce plněná červeným krémem

Vejce plněná červeným krémem

Pikantní krém ze smetany a rajského protlaku ve vajíčku.


3.1328x
30 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme 10 minut a poté je ihned zchladíme pod studenou vodou. Vychladlá vejce oloupeme a podélně rozpůlíme.

Žloutky prolisujeme a spolu se smetanou, rajským protlakem a sojovou oáčkou utřeme v jemný krém. Krém dochutíme solí a pepřem. Tím naplníme kornoutek s trubičkou na zdobení.

Do bílků nastříkáme krém a ozdobíme chřestem a snítkou kopru.

Podáváme ozdobené na hlávkovém salátu a s bílým pečivem.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vejce plněná červeným krémem

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena