Je čas borůvek, a proto přináším recept na jejich sladké zpracování.
100 g | máslo |
2 ks | žloutek |
320 ml | mléko |
0.5 kostky | droždí |
1 kostka | tvaroh |
50 g | cukr krupice |
400 g | polohrubá mouka |
omáčka | |
---|---|
150-200 g | borůvky |
1 balíček | vanilkový cukr |
2 lžíce | smetana ke šlehání |
na ozdobu | |
100 g | borůvky |
1 kelímek | smetana ke šlehání |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena