Je čas borůvek, a proto přináším recept na jejich sladké zpracování.
100 g | máslo |
2 ks | žloutek |
320 ml | mléko |
0.5 kostky | droždí |
1 kostka | tvaroh |
50 g | cukr krupice |
400 g | polohrubá mouka |
omáčka | |
---|---|
150-200 g | borůvky |
1 balíček | vanilkový cukr |
2 lžíce | smetana ke šlehání |
na ozdobu | |
100 g | borůvky |
1 kelímek | smetana ke šlehání |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor Renata Hřebíčková
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.