Uvaříme vanilkový pudink podle návodu na obalu. Ještě teplý pudink nalijeme do mističek na led a necháme v nich vychladnout. Po vychladnutí dáme misky do mrazáku. Je třeba ho tam nechat minimálně 24 hodin, aby řádně promrzl.
Po zmrznutí kostičky vyklopíme do mísy u robota a dáme ještě 1 vanilkový cukr. Kdo má rád sladší, může přidat cukr, já už nepřislazuji. Zmrzlý pudink v robotu rozdrtíme na hodně drobno. Pak za chodu přiléváme smetanu na šlehání tak dlouho, až se nám vyrobí koule. Hotovo.
Vanilkovou zmrzlinu z pudinku podáváme ihned. Mám v mrazáku stále zásobu zmrzlého pudinku, v tomto počasí se u mě dělá zmrzlina stále.
Tak já jsem udělala pudink s pravou vanilkou, nechala vychladnout, pak jsem ušlehala 2 krabičky šlehačky s vanilkou a cukrem, abych nemusela použít ten vanilinový cukr a tyto 2 směsi se nyní míchají ve zmrzlinovači a prolínají svoje chutě. Mockrát děkuji za skvělý recept, zmrzlinka bude určitě výtečná!
JSEMANDEL
změna
Děkuji. Můžete zkusit malou změnu. Dejte zmrazit jahody, či maliny a pak postupujte stejně. Taky nemá chybu.
Michaela1
Výborná
Zmrzlinu jsem vyzkoušela a byla naprosto vynikající...