Růžovky, nazývané též masáky, jsou velmi žádané v české kuchyni a mají široké uplatnění. Rychle a snadno z nich můžeme připravit chutnou plněnou vaječnou omeletu.
2 ks | vejce |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
náplň | |
sůl | |
2 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
pepř | |
mletý kmín | |
1 miska | růžovky |
na ozdobu | |
rajče | |
cibulová nať | |
podle potřeby | |
tuk na smažení |
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena