Lišky jsou v kuchyni málo používané, ale zato jsou vynikající i v této kombinaci s těstovinami.
Hodnocení
3.0
/ 5 (573x)
Doba přípravy
30 min
Ingredience
- -
sůl
1 ks
citron
8 plátků
parmská šunka
- -
mletý pepř
- -
olivový olej
30 g
parmazán
400 g
lišky
300 g
rajčata třešňová
500 g
nudle vlasové
2 svazky
roketa
Postup přípravy
Těstoviny necháme uvařit a potom je slité necháme v teple. Šunku nakrájenou na nudličky opečeme na másle a vyjmeme, potom na pánvi opečeme rozpůlené lišky, dochutíme citronovou šťávou, osolíme a opepříme a udržujeme v teple. Rozpůlená rajčátka opečeme také na oleji, přidáme roketu a krátce opečeme. Nudle smícháme s houbami, potom přidáme rajčata a roketou a posypeme šunkou a parmazánem.