Uzené na švestkách

Uzené se švestkou jdou báječně k sobě.


3.045x
60 min

Postup přípravy

Uzené maso uvaříme v čisté vodě doměkka. Odebereme čast vývaru. Přidáme do něj švestková povidla, zahustíme strouhaným perníkem, krátce povaříme a dochutíme cukrem, špetkou skořice nebo muškátu. Maso touto omáčkou přelijeme a podáváme s knedlíkem.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Uzené na švestkách

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena