Vaření.czReceptyUzené maso v kyselém zelí

Uzené maso v kyselém zelí

Jestli jste přeslazeni z pečení vánočního cukroví a chcete si spravit chuť, tento recept je tu pro vás. Výborný je ale během celého roku.


3.235x
60 min
1×

Postup přípravy

Uzené maso nakrájíme na plátky. Do pekáčku vymazaného tukem poskládáme střídavě pokrájené zelí, vrstvu uzeného masa, celý pepř a opakujeme. Končíme vrstvou zelí. Vše přelijeme kečupem rozmíchaným s vodou a zvolna dusíme v troubě doměkka. Uzené maso v kyselém zelí servírujeme s vařenými brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Uzené maso v kyselém zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena