Uherské kotlety

Dušené vepřové plátky s kysaným zelím, jablkem a smetanou. Nejlepší bude jablko kyselé!


3.0827x
60 min

Postup přípravy

Na rozehřátém tuku lehce osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, vmícháme papriku, přidáme sůl, naklepané a naříznuté kotlety, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme do poloměkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Přidáme nakrájené zelí, na nudličky nakrájené oloupané jablko, cukr, okyselíme octem a dusíme doměkka. Nakonec přilijeme smetanu, ve které jsme rozkvedlali mouku, a povaříme. Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Uherské kotlety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena