Suroviny na těsto (vejce, žloutek, prášek do pečiva, cukr, polohrubou mouku a tuk) vypracujeme a necháme v chladu ztuhnout. Těsto rukou roztlačíme na vymaštěný plech, musíme počítat s tím, že vrstva těsta bude slabá.
Na těsto vylijeme tvarohovou náplň. Tu si připravíme z vejce, oleje, cukru, vanilkového cukru, měkkého tvarohu, vanilkového pudinkového prášku, mléka a 1 žloutku. Suroviny spojíme v hladkou hmotu.
Tvarohový krémeš dáme péct do středně teplé trouby asi na 1/2 hodiny. Před dopečením, když už tvarohová náplň zhoustla, vyndáme krémeš z trouby a na povrch koláče rozetřeme sníh ušlehaný ze 4 bílků a 4 lžic moučkového cukru. Vrátíme zpět do trouby už jen na pár minut, dokud sníh nezhnědne, a máme hotovo.