Tvarohové nočky

Výborné a velice dietní nočky, které mají mnohem lepší chuť po strouhaném parmazánu.


3.0990x
45 min

Postup přípravy

Z tvarohu, mouky, parmazánu, soli a pepře uhněteme hladkou hmotu. Vmícháme do ní vejce a promícháme tak, aby vzniklo hladké pevné těsto. Je-li řídké, přidáme mouku, necháme ho asi 30 minut odpočinout v lednici. Z odpočinutého těsta tvarujeme pomocí dvou lžiček nočky. Ty potom vaříme ve vroucí osolené vodě asi 3 minuty. Když vyplavou na povrch, vybereme je a necháme okapat. Nočky jsou výborné do polévek, ale i k omáčkám.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tvarohové nočky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.