Tvarohová pěna s limetkou

Jednoduchá tvarohová pěna, kterou můžete ozdobit každý upečený nebo koupený korpus.


2.9421x
10 min

Postup přípravy

Limetky důkladně kartáčkem omyjeme a lehce spaříme. Škrabkou (na citrusy) oloupeme kůru. Oloupané limetky rozkrojíme a vymačkáme z nich šťávu.

Do mísy dáme tvaroh, přisypeme moučkový cukr a zalijeme limetkovou šťávou. Tvarohovou směs ušleháme dohladka. Zvlášť si ušleháme smetanu a zlehka ji mícháme do tvarohového krému.

Krém roztíráme na korpus nebo jiný moučník podle potřeby a zdobíme kůrou z limetek. Krém je potřeba nechat vychladit a ztuhnout.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tvarohová pěna s limetkou

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Recepty na svatbu

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.