Treska po ďábelsku

Výborná ryba pro gurmány. Rychlý recept na chutný oběd nebo večeři.


5.05x
45 min
1×

Ingredience

800 gtreska

směs

2 lžíceolej
50 gmáslo
1 lžícehořčice
2 kszelená paprika
1 lžícečerstvá petrželka

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

podle potřeby

2 lžícestrouhanka

na ozdobu

1 kscitron

Postup přípravy

Omytou a očištěnou tresku rozdělíme na porce. Zelené papriky a petrželku drobně nasekáme, přidáme koření, hořčici a sůl. Směs spojíme 2 lžícemi oleje a lžící rozpuštěného másla. Porce ryby touto směsí potřeme, vložíme do pekáčku, posypeme strouhankou, pokapeme zbytkem másla a pečeme 30 minut v horké troubě. Tresku po ďábelsku upravíme na míse, obložíme dílky citronu a podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor viluš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Treska po ďábelsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena