Třesan

Chudé jídlo našich babiček.


3.423x
45 min
1×

Postup přípravy

Brambory uvaříme, necháme vychladnout a nahrubo nastrouháme. V míse osolíme a protřeseme s polohrubou moukou. Směs rovnoměrně vysypeme na olejem vymazaný plech a pečeme asi 25 minut na 180 °C, než třesan zezlátne. Před dopečením můžeme těsto poklást kompotovanými či čerstvými švestkami, škvarky, salámem či sýrem. Necháme zapéct a podáváme. Třesan nejlépe chutná přímo z trouby.
user-icon

autor Niky01


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Třesan

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena