Tradiční paella

Klasický recept na oblíbenou španělskou specialitu.


3.02x
60 min

Postup přípravy

Na olivovém oleji orestujeme nadrobno nakrájený česnek. Pak postupně přidáme očištěná a nakrájená kuřecí stehna, cibuli, tymián, oloupaná rajčata, bílé víno a pečené papriky. Směs okořeníme šafránem a červenou paprikou.

Přisypeme rýži a zalijeme drůbežím vývarem. Stáhneme var a necháme chvíli povařit. Když je rýže poloměkká, naskládáme navrch krevety, zatlačíme je do rýže a přikryjeme poklicí. Na závěr vložíme slávky.

Jakmile se mušle otevřou, paella je hotová a můžete ji podávat.

Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tradiční paella

Zpět na recept