Italské lasagne podle tradičního receptu. Čím déle budeme jídlo připravovat, tím bude mít lepší chuť (hlavně rajčatová omáčka).
2 stroužky | česnek |
100 g | máslo |
1 l | mléko |
1 ks | cibule |
1 sklenice | rajčatový protlak |
2 špetky | bazalka |
12 ks | lasagne |
3 lžíce | olivový olej |
1 sklenice | červené víno |
100 g | hladká mouka |
500 g | hovězí mleté maso |
200 g | tvrdý sýr |
400 g | loupaná rajčata |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
muškátový oříšek |
autor pavl.fiala
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena