Toskánské kuře

Tento pokrm je nutné naložit den předem, jinak je příprava velmi jednoduchá a rychlá.


3.0123x
20 min

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a dáme do misky. Promícháme s olejem, šťávou z jednoho citronu, uzavřeme a dáme na noc do lednice rozležet.

Druhý den maso balíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích a smažíme v rozpáleném tuku.

Toskánské kuře podáváme s brambory v různých variacích.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Toskánské kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.