Tortilly plněné čerstvým salátem

Výborný recept na veggie tortilly ochucené česnekovým dipem.


3.02x
20 min

Postup přípravy

Nejprve si připravíme salát. Najemno nakrájíme okurku, rajčata, různé papriky, ledový salát, rukolu, polníček, jarní cibulku a ochutíme troškou soli, pepře a balsamikovým octem

Na dip smícháme sojanézu nebo vegan jogurt s troškou česneku, špetkou soli, pepře a pokud je možnost, tak i s čerstvými bylinkami podle chuti

Na pánvi orestujeme seitan (Já měla speciál se zeleninou.), sójové maso nebo ďobáčky. Sójové maso už není potřeba nějak kořenit, ale záleží na chuti.

Tortilly ohřejeme na pánvi. Na tortillu dáme menší množství salátu, na salát dáme trochu sójového masa a nakonec trochu dipu. Všechno to umístíme doprostřed tortilly jako takový pruh. Nakonec tortilly zabalíme a servírujeme.

Tortilly plněné čerstvým salátem podáváme jako chutné a zdravé pohoštění při různých příležitostech.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tortilly plněné čerstvým salátem

Zpět na recept