Ďábelskou směs připravíme z mletého masa a podáváme ji na topinkách. Jsou skvělé k pivu i vínu.
Hodnocení
4.6
/ 5 (11x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
Ostatní
Česnek5 stroužků
Olej150 ml
Sůl1 lžička
Cibule10 dkg
Kmín1/2 lžičky
Feferonka2 ks
Mleté maso1 kg
Pikantní kečup4 lžíce
Mletá sladká paprika3 dkg
Mletý černý pepř1-2 špetky
Worcestrová omáčka2 lžičky
Kapie sterilovaná10 dkg
Podle potřeby
Chléb
Postup přípravy
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a předem si ji osmahneme. Maso okořeníme pepřem a solí.
Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme okořeněné maso, osmaženou cibulku a mletou sladkou papriku. Vše společně dusíme doměkka. Vzniklá směs by měla mít konzistenci pomazánky.