Tompa

Recept na vynikající zeleninovou směs, kterou užijeme jako přílohu a s masem i jako oběd nebo večeři.


4.610x
45 min
1×

Postup přípravy

Rajčata nejprve spaříme a oloupeme. Cibuli, rajčata a papriky nakrájíme na nudličky. Přidáme rajský protlak, sůl, cukr, ocet a olej. Vše společně povaříme 10 - 15 minut, potom přidáme uvařené fazolky.

Směs naplníme do 1/4 l skleniček a sterilujeme 20 minut.

Tompa směs můžeme použít jako přílohu a k přípravě rychlého hlavního chodu.

Tip: Kuřecí nebo vepřové maso nakrájíme na nudličky, osmažíme a přidáme zeleninovou směs. Tompa s masem podáváme s rýží.

Tompa můžeme použít studené i teplé do masových směsí.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tompa

Zpět na recept