Konzervu sleďů v oleji dobře slijeme a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Ryby v tomatě dáme i s omáčkou do misky, přidáme slité ryby a rozmačkáme. Společně s pomazánkovým a klasickým máslem vyšleháme. Nakonec vmícháme kečup a feferonky soli. Množství upravíme podle chuti, některé ryby jsou slané méně či více. Pro pikantnost můžeme kečup nahradit ostrým nebo přidat trochu chilli. Tomatová rybí pomazánka chutná dobře odležená a vychlazená. Tomatovou rybí pomazánku podáváme nejlépe na čerstvém chlebu.
Nejen celé ryby nebo rybí porce se upravují v našich kuchyních. Leckdy se nahromadí rybí kousky, které je potřeba zpracovat.

Top recepty na vajíčkovou pomazánku s bleskovou přípravou
Vajíčková pomazánka nemusí chutnat pokaždé stejně - lze si ji odlehčit, zjemnit, dodat jí na pikantnosti a doplnit o nejrůznější bylinky či najemno nastrouhanou zeleninu. Máme pro vás 8 receptů na vajíčkovou pomazánku pokaždé jinak.

Autor:Michy


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena