Tokáň na víně

Dušené přední hovězí s vínem a rajčaty si dejte nejlépe s rýží nebo těstovinami.


3.0622x
90 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, pepříme. Na tuku osmahneme kolečka cibule, přidáme nim maso a když se všechno opeče, vmícháme protlak, promícháme, zalijeme vínem a dusíme pod pokličkou doměkka. Zaprášíme moukou, zalijeme vodou a povaříme, přidáme nudličky papriky, nakrájená rajčata a zase povaříme, podáváme nejlépe s rýží nebo těstovinami.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tokáň na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena