Tirácké maso

Velice chutné maso, které můžeme připravit i venku na grilu.


3.0194x
0

Ingredience

4 lžíceolej
1 lžičkasůl
1 ksvejce
2 lžícesolamyl
2 lžícemaggi
4 ksmenší cibule
1 lžičkamletá sladká paprika
1 lžíceworcesterská omáčka
1 lžičkamletý černý pepř
1 lžičkamletá pálivá paprika
40 dkgvepřové maso (kuřecí)

Postup přípravy

Nakrájíme maso na nudličky. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka. Všechny zbylé ingredience smícháme s masem. Necháme celou směs 24 hodin odležet v ledničce.

Vezmeme si lžíci a na rozehřátý olej dáváme směs po lžících. Smažíme dozlatova.

Můžeme podávat s brambory, rýží nebo i chlebem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Tirácké maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Černohorská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.