Tirácké maso

Velice chutné maso, které můžeme připravit i venku na grilu.


3.0194x
0

Ingredience

4 lžíceolej
1 lžičkasůl
1 ksvejce
2 lžícesolamyl
2 lžícemaggi
4 kscibule
1 lžičkamletá sladká paprika
1 lžíceworcesterská omáčka
1 lžičkamletý černý pepř
1 lžičkamletá pálivá paprika
40 dkgvepřové maso (kuřecí)

Postup přípravy

Nakrájíme maso na nudličky. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka. Všechny zbylé ingredience smícháme s masem. Necháme celou směs 24 hodin odležet v ledničce. Vezmeme si lžíci a na rozehřátý olej dáváme směs po lžících. Smažíme dozlatova. Můžeme podávat s brambory, rýží nebo i chlebem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Tirácké maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena