Thajská kuřecí směs s červenou kari pastou

Thajská pálivá specialita, kterou je nejlépe konzumovat s rýží. Rýže nejlépe zmírní pal ve vašich ústech.


3.1322x
20 min
1×

Postup přípravy

Kuřecí maso očistíme, omyjeme, osušíme a na nakrájíme na kostičky.

Na rozpálený olej dáme červenou kari pastu. Za stálého míchání ji restujeme asi 2 minuty, dokud se z ní neuvolní aroma. Přidáme kokosové mléko, rybí omáčku a provaříme.

Pak vložíme kuřecí maso a vaříme doměkka. Nakonec přidáme bambusové výhonky nebo nakrájenou šalotku.

Podáváme ozdobené lístky bazalky a zelenou chilli papričkou s jasmínovou rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Thajská kuřecí směs s červenou kari pastou

Zpět na recept