Jednoduchý, ale lahodný pokrm, který je vynikající jak teplý, tak i studený.
Hodnocení
4.8
/ 5 (8x)
Doba přípravy
30 min
Chutnalo
4x
Ingredience
Ostatní
Olej1 lžíce
Sůl1 lžička
Cibule2 ks
Majonéza3 lžíce
Těstoviny1 balíček
Eidam20 dkg
Tuňák ve vlastní šťávě2 konzervy
Kukuřice sterilovaná1 konzerva
Hrášek sterilovaný1 konzerva
Mletý černý pepř1 lžička
Mražené žampiony1 balíček
Postup přípravy
V osolené vodě si uvaříme těstoviny podle návodu.
Cibuli nakrájíme nadrobno, usmažíme na oleji dozlatova, přidáme žampiony nakrájené na plátky a přibližně deset minut smažíme. Hrášek a kukuřici vaříme v osolené vodě asi 10 minut nebo až jsou měkké.
Vše smícháme dohromady. Z tuňáka vylijeme šťávu, smícháme ho s majonézou a přidáme špetku soli a pepře. Také přidáme k těstovinám.
Těstoviny se zeleninou a tuňákem posypeme strouhaným sýrem.
Zeleninu můžeme podle libosti a chuti obměňovat. Těstoviny s tuňákem a zeleninou jsou vynikající i studené.